Τρίτη, Απριλίου 14, 2009

ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...

Η είδηση είναι από τη Ναυτεμπορική, και πρέπει να ανησυχήσει όλους εμάς, που ελπίσαμε ότι με την ποινικοποίηση της κουκουλοφορίας θα ησυχάζαμε...

NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 14 Απριλίου 2009 12:02
Λήστεψε δύο τράπεζες σε 20'

Ένοπλες ληστείες σε διάστημα 20 λεπτών διέπραξε άγνωστος σε δύο υποκαταστήματα της Millennium Bank στο Χολαργό και στο Γέρακα.

Ο δράστης, ο οποίος φορούσε στο πρόσωπο κόκκινη μύτη-κλόουν στις 8.40 το πρωί απέσπασε από την τράπεζα στο Χολαργό (στη συμβολή Μεσογείων και Φανερωμένης) περίπου 2.500 ευρώ και στις 9.00 εισέβαλε στο υποκατάστημα του Γέρακα (στην οδό Κλεισθένους 171) από όπου πήρε περίπου 2.000 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του παρόντος μπλογκ, κάμερες που κατοικοεδρεύουν εκεί γύρω στο Γέρακα, αποθανάτισαν τον δράστη, ο οποίος μοιάζει κάπως έτσι:

Εν τω μεταξύ, διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ των νομικών κύκλων, σχετικά με το εάν και κατά πόσον ο εν λόγω δράστης θα πρέπει να θεωρηθεί κουκουλοφόρος ή απλός κλόουν.
Γνωστός διαπρεπής ποινικολόγος, φέρεται να δήλωσε: "Εφόσον με δύο ληστείες κατάφερε να αποκομίσει αθροιστικά μόλις 4.500 ευρώ, σαφώς θα πρέπει να θεωρηθεί κλόουν και όχι ληστής. Διότι, αυτοί που ληστεύουν ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ μεταμφιεσμένοι σε πολιτικά πρόσωπα, τι είναι δηλαδή?"

4 σχόλια :

  1. 20 λεπτά Χολαργός - Γέραξ; Πλάκα με κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που το ξανασκέπτομαι...
    Λέτε με τη φράση "20 λεπτά" να υπονοούνται 20 cents?
    Χμμμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα, εντάξει, αν δεν έχει πολλή κίνηση, ενδεχομένως είναι εφικτό το συγκεκριμένο ρεκόρ!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si