Πέμπτη, Απριλίου 16, 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΑΪΤΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!

"Ενας από τους λόγους που προσδοκούμε τη Δευτέρα Παρουσία είναι να σταματήσει, επιτέλους, η προβολή των ύμνων του Γαϊτάνου, ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Τζεφιρέλι και το «Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο» του Τζεφιρέλι. Δυστυχώς, όμως, μου φαίνεται ότι θα αντέξουν στο χρόνο πιο πολύ και από το Πάσχα".


Με αυτά τα γεμάτα πασχαλινή χαρμολύπη και κατάνυξη λόγια, ο αξιόλογος φεϊσμπουκάς Kangouris ξεκινάει την παρουσίαση του αξιόλογου φεϊσμπουκικού γκρουπ "Οχι άλλο Γαϊτάνο μέχρι να πεθάνω. Οχι άλλο Ιησού από τη Ναζαρέτ".

Προσωπικά δεν ασχολούμαι με το facebook, αλλά όποιος ασχολείται, νομίζω πως θα άξιζε τον κόπο να εγγραφεί στο εν λόγω γκρουπ και να δώσει μία ή περισσότερες απαντήσεις στο ερώτημα:
"Τι έχετε σιχαθεί από το Πάσχα"?

Περιδιάβαινα τυχαία λοιπόν από το εν λόγω γκρουπ σιγοσφυρίζοντας ένα ζόρικο τεριρέμ του οποίου τα πολύπλοκα λόγια με μπέρδευαν (αλλά το είχα βγάλει στο τζουρά), και έπεσα σε μια άποψη που -με χαρμολύπη παραδέχομαι πως- με εκφράζει απόλυτα:

Μεταξύ μας, δε χωνεύουμε τον Γαϊτάνο γιατί φθονούμε την ανέμελη χαίτη του.
Πάντως πως τα καταφέρνει τόσα χρόνια να τραγουδάει δίπλα στα κεριά και να μην έχει λαμπαδιάσει ακόμα το μαλλί του.. Μήπως είναι θαύμα??


Μόλις το σκέφτηκα, συνειδητοποίησα ότι όντως γίνονται θαύματα και στις μέρες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si