Πέμπτη, Απριλίου 30, 2009

ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
(και ύστατος αποχαιρετισμός στον Λεωνίδα Χρηστάκη)

Τα νέα συνωμοτικά σενάρια καταστροφολογίας και τρομοϋστερίας εμφανίστηκαν στο Μεξικό και παντού σχεδόν στον πλανήτη τις προηγούμενες ημέρες και εξελίσσονται συνεχώς μέσα απ’ τα γνωστά σκοτεινά κέντρα παραπληροφόρησης. Και βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτό συμβαίνει λίγο μετά την υποτιθέμενη οικονομική κρίση τύπου «ντόμινο», που δήθεν πλήττει κι αυτή καταστροφικά την ανθρωπότητα (...)

Ο παγκόσμιος εμβολιασμός όλων σχεδόν των χοίρων του πλανήτη θα αποφέρει για ακόμη μία φορά τεράστια κέρδη στις Φαρμακοβιομηχανίες (...)

Πρόκειται για αποσπάσματα από το σχετικό κείμενο του freeinquiry.gr, το οποίο freeinquiry.gr άμα συνεχίσει έτσι, αυτό εδώ το ημέτερον το μπλογκ θα δημοσιεύει απλά παραπομπές σε φρηινκουάϊρια άρθρα.

Ένας γουρουνοτρομοκράτης


Και εν τω μεταξύ, ευνόητο είναι ότι έχει πιαστεί η καρδιά μου εδώ και λίγη ώρα που πληροφορήθηκα τον θάνατο του Λεωνίδα Χρηστάκη.

Σκέφτομαι να πάω να πιω μέχρι τελικής πτώσεως.
Συνειδητοποιώντας ότι ακόμα με αγγίζει με τα τρομόχερά της η έννοια "θάνατος", παρ' όλο που δεν μου πάει να αναφωνήσω κάτι επιφωνήματα του στυλ "καλό ταξίδι".

Μπα, λέω να πιω τελικά αντί να γράφω επικήδειους.
Διότι, τι πα να πει "καλό ταξίδι" και τέτοια...
Αυτά είναι για εκείνους που τα πιστεύουν.
Οι άλλοι πίνουν.
Έτσι ξέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si