Τρίτη, Ιουνίου 01, 2010

ΣΚΟΡΠΙΑ

* "Ντρέπομαι ως Εβραίος και ως κομμουνιστής, για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωνιστών". Έτσι έρχιζε το μήνυμα που έστειλε χτες στο "Κόκκινο" ο Σάββας Μιχαήλ. Το μήνυμα τελείωνε με το σύνθημα "Λευτεριά στη Γάζα - Λευτεριά στην Παλαιστίνη", κι εγώ ένιωσα για άλλη μια φορά περήφανος για την καλή Μοίρα που τα έφερε έτσι ώστε να επηρεάσουν σημαντικά τα νιάτα μου άνθρωποι με καθαρή καρδιά. Εβραίοι, Έλληνες, ελληναράδες, Άγγλοι, Αμερικάνοι, κάθε καρυδιάς καρύδι, αλλά καρύδι με καθαρή καρδιά.

* Χτες ανηφορίζοντας προς την εν Αθήναις γιάφκα των τρομοκρατών προκειμένου να διαμαρτυρηθώ κι εγώ για τον πόλεμο που διεξάγουν τα γουρούνια ενάντια στην ανθρωπότητα, ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει χρήση δακρυγόνων. Επομένως δεν αιφνιδιάστηκα. Μου προέκυψε όμως το ερώτημα: "Πως άραγε να νιώθει ένας νεαρός Έλληνας εθνικισταράς και ψιλο-ναζί εμβάτσος όταν λειτουργεί ως μπράβος των σιωνιστών"?
Η εύκολη απάντηση λέει ότι δεν έχει κανένα συνειδησιακό πρόβλημα: Ναζί κι αυτός, ναζί κι αυτοί που τον χρησιμοποιούν ως μπράβο, κύλισε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι. Διόλου απίθανο.

* Εν τω μεταξύ, από χτες, μόλις πλροφορήθηκα τα σχετικά με τη σφαγή που διέπραξαν οι χυδαίοι, ένιωσα μια βεβαιότητα πως οι εν Ελλάδι πράκτορες, προβοκάτορες και απολογητές τους δεν θα αρκεστούν να κάνουν το μαύρο άσπρο ως συνήθως, και αναρωτιόμουν τι πατέντα θα έβρισκαν προκειμένου να ψελλίσουν δικαιολογίες υπέρ των γουρουνιών αφεντικών τους. Έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για άτομα που ο σιωνιστικός τους ζήλος τα οδηγεί να εφευρίσκουν ευφάνταστα σενάρια. Αν κρίνω από αυτό που διαβάζω στον ιστότοπο του Ζαν Κοέν, -και χωρίς να ξέρω αν αυτή η γραμμή έχει αποφασιστεί να ακολουθηθεί συνολικά από τους απολογητές των εγκλημάτων του σιωνισμού- φαίνεται πως προτείνεται το σενάριο του "διαίρει και βασίλευε". Ήτοι, όλα ήταν μια προβοκάτσια της Τουρκίας -ήτοι μακρυά από τις προβοκάτσιες της Τουρκίας ελληναράδες μου, υπονοεί ο συγγραφεύς του πονήματος. (Δεν είναι τυχαίο ότι στο πόνημα δεν υπάρχει η λέξη 'έγκλημα", επομένως δεν υπάρχει ούτε στοιχειώδης αντικειμενικότητα).

* Υποθέτω ότι ο αντίστοιχος σιωνιστής προπαγανδιστής στην Τουρκία, θα δοκιμάζει να περάσει την άποψη πως όλα ήταν μια προβοκάτσια της Ελλάδας -ή της Συρίας, ίσως. Βρε αυτοί νομίζουν πως πατώντας τον εθνικιστικό μας κάλο, θα μας στρέψουν τον ένα ενάντια στον άλλο ώστε να τη βγάλει καθαρή το χυδαίο ρατσιστικό καθεστώς που υποστηρίζουν. Αμ δε!

* Μιλώντας για προβοκάτσιες, καλό είναι να θυμόμαστε ποιοί και με τι μέσα τις διαπράττουν -και κατά βάθος σε τι αποσκοπούν. Ας θυμηθούμε λοιπόν μια πρόσφατη προβοκάτσια, μέσω της οποίας οι γνωστοί κύκλοι προβοκατόρων προσπάθησαν να διασπείρουν την άποψη ότι "στην Ελλάδα υπάρχει ένα αυξανόμενο κλίμα αντισημιτισμού" και τέτοιες παπαριές. Κάνε κλικ εδώ, καλέ μου αναγνώστη, διότι είπαμε, ο αγώνας του ανθρώπου ενάντια στην εξουσία είναι ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη.

* Και σκέψου αναγνώστη μου ότι τη σφαγή τη διέταξε ο αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς! Είπαμε, Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είναι ο δικός μας, ο πολυχρονεμένος μας Γιωργάκης. Γάμα τα δηλαδή... πολύς σοσιαλισμός και δεν τον αντέχω!!! Θα πάθουμε τίποτα από τον πολύ σοσιαλισμό!

2 σχόλια :

  1. ως περιστατικό πράγματι το αναφέρει το εγκληματικό ρεσάλτο ο κατα τα άλλα συμπαθής κος Κοεν,αλλά τι να περιμένεις απο έναν "τηλε-παραθυράκια-μαιντανό"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως τώρα που το σκέφτομαι... ακόμα και η λέξη "περιστατικό" ίσως είναι βαριά λέξη! Ίσως πιο ταιριαστή να είναι η λέξη "συμβάν" ή ίσως και happening!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si