Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2010

ΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΝ!!!!!

Μόλις εντόπισα εις το zougla.gr, ένα εκπληκτικής γλαφυρότητοςκείμενον, το οποίο θα παραθέσω ολόκληρο, διότι το θεωρώ μνημειώδους ομορφιάς!!!!

Κάποια μέρα, όταν μεγαλώσω, έτσι θέλω να γράφω κι εγώ!!!

Τα ’ψαλαν στον Βέλτσο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010, 16:10

Δ. Κ.

Τα εξ αμάξης άκουσε ο πανεπιστημιακός καθηγητής Γιώργος Βέλτσος, ο οποίος έμεινε μαζί με την παρέα του με την «μπουκιά στο στόμα» σε γνωστό εστιατόριο της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της zougla.gr, ο καθηγητής δεν είχε πού να κρυφτεί (μοναδική επιλογή κάτω απ’ το τραπέζι), όταν ξαφνικά, χθες το μεσημέρι, μια ομάδα νεαρών που έτρωγε στο διπλανό τραπέζι αγρίεψε και άρχισε να του επιτίθεται φραστικά.

Κι όμως, η «πέτρα του σκανδάλου» δεν ήταν ο καθηγητής. Εκείνος απλώς τα «λούστηκε» για όλο το εκσυγχρονιστικό σύστημα της προ-προηγούμενης κυβέρνησης.

«Δεν ντρέπεστε λίγο; Βγαίνετε και έξω για φαγητό; Την επόμενη φορά θα φάτε ντομάτες ή θα σας ρίξουμε γιαούρτια» υποσχέθηκαν οι νεαροί, αποχωρώντας από το μαγαζί.

Με ποιους συνέτρωγε ο ακαδημαϊκός και εξόργισε τόσο πολύ τη γενιά των 550 (τα 200 τα ’φαγε το… μνημόνιο και ο Λοβέρδος) ευρώ;

Με τον αδελφικό του φίλο και επίσης ακαδημαϊκό, πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, και τη σύζυγό του, κυρία Δάφνη Σημίτη.

11 σχόλια :

  1. ωραια ειδηση αυτη!!κ λιγα ακουσαν!τολμαν αυτοι που ρημαξαν τη χωρα να βγαινουν εξω για φαγητο?την επομενη φορα πρεπει να τους φορεσουν τα πιατα κολλαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι όπως πάνε, σε λίγο όλοι αυτοί θα μπορούν να τρώνε ανενόχλητοι μόνο στο Ουαγκαντούνγκου της Μπουρκίνα Φάσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τους κάναν, και μ ένα χέρι ξύλο την επόμενη φορά...
    Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα,θα πέφτουν μπούφλες οχι μόνο απο πιτσιρικάδες αλλά γιατι οχι κι απο εμάς κι απο συνταξιούχους με μπαστούνια στα χέρια και θα είναι καλό γιατι μ' αυτόν τον τρόπο θα απαξιωθεί γενικά το πολιτικό σύστημα της χώρας....γνώμη μου πως θα πάμε γενικά καλύτερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *Celin, κανονικά θα πρέπει να θεωρούνται κάτι σαν "ταραχοποιά στοιχεία" που με την παρουσία τους και μόνο θα προξενήσουν καυγάδες... και να τους απαγορεύεται η είσοδος, με πρωτοβουλία των υπευθυνων του εκαστοτε καταστηματος!!!

    *Λωτοφαγε, αρκετά προβλήματα έχει η Μπουρκίνα Φασο, ας μην της φορτώσουμε κι άλλα στέλνοντας εκεί όλους τους δικούς μας κοινωνικά απόβλητους... :-)

    *Benikos Place, μερικές φορές όταν βάφουμε, για να πιάσει καλά το χρώμα χρειάζεται και δεύτερο χέρι... Δεν ξέρω εάν το ίδιο ισχύει και για το ξύλο...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. *Loupasg, όπως έχω ξαναγράψει εδώ κάπου, μακροπρόθεσμα αυτό θα τους οδηγήσει σε ένα είδος ιδιότυπου "κατ' οίκον εγκλεισμού"...
    Ε, είναι κι αυτό ένα είδος ποινής, μιας και άλλη ποινή αποκλείεται να έχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. άραγε η νουγκατίνα έχει σχέσιν με το nuclear ενδιαφερον του χονδρούλη?
    τεράστιον φιλοσοφικόν ερώτημα!!!
    (Πάντως η αργεντινή νίκησε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. *πρκλς το ίδιο είπα και εγώ στην καταστηματάρχη, αλλά δεν είχε ιδέα για τον έρχομό του "λαδέμπορα" για αυτό και έγιναν αυτά.Την βραδυνή έξοδο τη κανόνισε ο Βέλτσος και βρέθηκε πρό εκπλήξεως με αυτή την αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. *Red, μα ειναι δυνατόν ένας διορατικός άνθρωπος σαν τον Βέλτσο να μην οσμίζεται προς τα που πάει το πράμα στις μερες που ζούμε?

    *BOUGAS, μάλλον ταιριάζει ως σχόλιο σε άλλη ανάρτηση, αλλά εντάξει, στα πλαίσια του "ΦΡΕΝΑ-ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ" θα το δεχτώ και εδώ...
    Έπος πάντως, έπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. *πρκλς ακόμα μία σεβαστή άποψη επί του θέματος.

    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&pubid=15324766

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si