Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2010

ΛΟΓΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑ

Πάρε το χαμπάρι αναγνώστη μου:
Μόνο ελάχιστοι Έλληνες ρήτορες διαθέτουν την απαιτούμενη ευφράδεια και οξυδέρκεια ώστε να είναι σε θέση να κάνουν μια τόσο σαφή -και μεστή σοφίας- δήλωση όπως η παρακάτω:

«Η δικαιοσύνη στην οποία θα προσφύγω αποτελεί την μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι της πρωτοφανούς συντονισμένης επίθεσης, που τις τελευταίες μέρες γίνεται εις βάρος μου αλλά και όλων των μελών της οικογενείας μου με αποκλειστικό σκοπό την πολιτική και ηθική εξόντωση δυστυχώς όπως βλέπω τις τελευταίες μέρες και η φυσική εξόντωση είναι μέσα στα σχέδια των κέντρων και συμφερόντων που επεξεργάζονται αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Φαινόμενα κρίσης του πολιτικού συστήματος είναι σε τελική ανάλυση, διεκδικώντας βέβαια την μέγιστη ευθύνη διαφθοράς ενάντια στο πολιτικό σύστημα. Την μέγιστη ευθύνη απαξίωσης του πολιτικού συστήματος. Απέναντι σ αυτά για μένα υπάρχει μόνο μια στάση δεν υποχωρώ, δεν εκβιάζομαι θα πολεμήσω να λάμψη η αλήθεια να λάμψη η δικαιοσύνη γιατί έχουμε ευθύνη όλοι μας ανεξάρτητα του τι συμβαίνει να διευρύνουμε την δημοκρατία. Είναι ο μόνος τρόπος, δυναμώνοντας την δημοκρατία, δυναμώνοντας τους δημοκρατικούς δεσμούς να υπερβούμε αυτά του είδους τα νοσηρά φαινόμενα».

Και για όποιον δεν πιστεύει ότι στις μέρες μας υπάρχουν αξιόλογοι ρήτορες, ορίστε και το συνοδευτικό βίντεο, να το δει και να το ακούσει ο κάθε δύσπιστος:

Το αλίευσα στο Βαθύ Κόκκινο, και το αναδημοσιεύω στα πλαίσια του θαυμασμού μου προς τη ρητορική τέχνη.

3 σχόλια :

  1. @#@##$%$# $%$$#@ @@@@&*$@# ,#@#%@, @@#@%*&%@* &%#
    *&%$*& % &%$...oύφφφφφ!!
    Το Παιντί που το έχει κόψει κρύος ιδρώτας το έμαθες ..δεν θα το σχολιάσεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου απαγορεύονται τα γαμοσταυρίδια και οι χριστοπαναγίες.....τι να σχολιάσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *Ελίτσα, έν κατέω πράμα!!!
    Θα μάθω όμως! :-)

    *Loupasg, να υποψιαστώ ότι διαφωνείς με τον ρήτορα?
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si