Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2009

Παπάς - the game

 Εν τω μεταξύ, με βαθύ ενθουσιασμό, μαθαίνω εδώ πέρα από τη φοβερή και τρομερή frikipaideia (διότι καλή η wikipedia αλλά μην τα κάνουμε όλα ίσωμα), ότι -επιτέλους!!! κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο "Παπάς  the game 1 - Mission Vatopehdion" σε έκδοση για playstation 3!!!!

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:
Το Παπάς the game 1: mission Vatopehdion είναι ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια από την κονσόλα playstation 3. Διαδραματίζεται στην παρακμιακή Ελλάδα του 2009. Κύριος χαρακτήρας είναι ένας άνθρωπος που γίνεται παπάς και ανεβαίνει στην ιεραρχία της εκκλησίας. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να κάνεις τον παίχτη σου τον απόλυτο αρχι-gangster της εκκλησίας, να πουλάς μίζες, να δωροδοκείς, να εκμεταλεύεσαι κομμάτια γης, να αγοράζεις και να πουλάς νησιά, να παίζεις στα χαρτιά ηπείρους κ.α. Επίσης, αλλάζεις level τον χαρακτήρα σου άμα έχεις ορισμένα πράγματα όπως exp, κότερα, νήσους, ελικόπτερα, μονές κλπ.
Αναμφίβολα θα σπεύσω να το προμηθευτώ, και κάποια στιγμή θα γράψω τις εντυπώσεις μου από τον μαγικό κόσμο του playstation 3!!! 
Μέχρι τότε, από το σχετικό λήμμα της φρικηπαιδείας μπορείτε να μαθαίνετε  περισσότερα σχετικά με τον μαγικό, ονειρικό, φανταστικό  και ανέμελο κόσμο του παιχνιδιού.

Αχ... Τι κρίμα που η πραγματικότητα υπολείπεται τραγικά του κόσμου των παιχνιδιών... 

 


2 σχόλια :

  1. Εναλλακτικά "Grand Theft Vatopedi"!

    Θα ακολουθήσουν το ΙΙ, το ΙΙΙ, το ΙV...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο ενδεχόμενος τίτλος
    "God-father's son - Efraim"
    δεν θα ήτο αποτυχημένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si