Σάββατο, Μαΐου 01, 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑΛΙ
(πάντα σύγχρονο - πάντα επίκαιρο)

Φίλε αναγνώστη, μια νέα φάση του κοινωνικού πολέμου έχει ξεκινήσει:

Προβλέπεται σύντομα να πέσει φτώχεια -πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι: Να γνωρίζουμε τη μεθοδολογία καταπολέμησης της φτώχειας... Σε 3 βηματα:



Προβλέπεται επίσης να πέσει και πείνα! Θα πρέπει να κατέχουμε την τεχνική των ελιγμών, ώστε να μην πεινάσουμε όταν θα έρθουν οι μαύρες μέρες... Σε 3 βηματα, ξανα:





(Υστερόγραφο:
Δεν ξέρω βρε αναγνώστη μου, αλλά τις τελευταίες μέρες σα να μου φαίνεται ότι έχει στερέψει το χιούμορ από τις ζωές και το χαμόγελο από τα χείλη μας... Σήμερα, το 90% των μπλογκ που κοίταξα, ήταν τίγκα στις βαθυστόχαστες αναλύσεις και τις κραυγαλέες καταγγελίες... Μόνο στην Ιθάκη είδα λίγα λουλούδια, μόνο στον Αλδεβαράν είδα τρυφεροτητα -όσοι άλλοι είδα, ήταν αγριωποί, στοχαστικοί και σε θέση μάχης.
Καλό πράγμα η θέση μάχης, αλλά μέχρι να έρθει η ώρα της μάχης, είπα να προσφέρω στους μαχητές μια αξιόλογη δόση από το μαύρο (κατάμαυρο) χιούμορ του μακαρίτη του Reiser.
’Ασε που το πεδίο της μάχης το έχει καθορίσει ο εχθρός... Επομένως, είναι καλό να τον αιφνιδιάζουμε με απρόσμενες ενέργειες και δημοσιεύσεις, ώστε να τον φέρουμε σε σύγχυση, εκμηδενίζοντας το θεωρητικό του πλεονέκτημα.
Οι εικόνες είναι από το "Μεγάλο Ρεμάλι" του Reiser (Ρεζέ) που κυκλοφόρησαν οι εκδόσεις Ars Longa / Παρά Πέντε το 1985).

3 σχόλια :

  1. Μετά από 3 Βεργίνα weiss, τολμώ να πω μετά βεβαιότητος ότι η νέα φάση του κοινωνικού αγώνα έχει ήδη ξεκινήσει! Πολλά μαγιάτικα λουλούδια και περισσότερα χαμόγελα. Όπλο μας ό,τι πραγματικά αξίζει σ' αυτή την ζωή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Άντι, και βαλε!!!

    @ ιθάκη, εγω θα τα ονομαζα υπερόπλα!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si