Πέμπτη, Μαΐου 13, 2010


Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ
(πρέπει να είναι plasma tv)


Διότι έτσι είναι αναγνώστα μου: Λιτότης.
Σκληρή λιτότης.
Αλλά από την άλλη πλευρά, έχεις πάει ποτέ στη Βουλή, να δεις πόσο πληκτικές είναι οι συνεδριάσεις, τώρα με τη συγκυβέρνηση Μπατσόκ-Λάος?
Χάλια είναι.
Η μόνη διαφυγή των βουλευτών και των υπαλλήλων της Βουλής, είναι να φεύγουν από την αίθουσα και να βλέπουν λίγο Τατιάνα ή λίγο Λαζόπουλο ή κάτι παρόμοιο, να ξελαμπικάρουν.

Πιθανότατα από αυτή την ανθρώπινη ανάγκη πηγάζει η ενέργεια η οποία προκάλεσε το δημοσίευμα του μπλογκ "Άνεργοι Δημοσιογράφοι":


Μαθαίνουμε οτι οι προκλήσεις σε βάρος των μισθωτών και των εργαζομένων απο τα λαμόγια τους υπαλλήλους της Βουλής συνεχίζονται... Αφού λοιπόν αυτοι οι εκλεκτοί των εκλεκτών κατάφεραν να διατηρήσουν τον 15ο και 16ο μισθό τους την ώρα που εργαζόμενοι και συνταξιούχοι είδαν το 13ο και 14ο μισθό τους να εξανεμίζεται... Αφού λοιπόν εν μέσω οικονομικής κρίσης εγκρίθηκε δαπάνη 5 000 ευρώ σε κάθε Βουλευτή για αγορά εξοπλισμού γραφείου... Τώρα αποφάσισαν να βάλουν και το κερασάκι στην τούρτα. Όπως πληροφορηθήκαμε απο ανθρώπους μέσα στο Κοινοβούλιο αποφασίστηκε η αλλαγή όλων των τηλεοράσεων που βρίσκονται στα γραφεία της Βουλής με τηλεοράσεις νέα τεχνολογίας τύπου Plasma ή LCD!!! Οι άνθρωποι ζούν στο δικό τους κόσμο και πολύ καλά είπε χθες το MEGA οτι ο πρόεδρος της Βουλής έχει μεταβληθεί σε συνδιακλιστικό εκπρόσωπο Βουλευτών και εργαζομένων φροντίζοντας να τους προστατέψει απο την οικονομική κρίση. Να δείτε οτι δεν θα αργήσει ο καιρός που ο αγανακτισμένος κόσμος θα μπουκάρει στη Βουλή και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του με αυτές τις προκλητικές κινήσεις που κάνουν!!!

3 σχόλια :

 1. αυτά είναι ψίχουλα αδελφέ,κυκλοφορεί λίστα στο διαδίκτυο 232 ατόμων που μπήκαν κυριολεκτικά απο το "παράθυρο" λίγο πριν την ήττα της ΝΔ,πρωταθλητής ο πρωην προεδρος της βουλής(μην χε...)Σιουφας,επεται ο Καραμανλης ο Τραγάκης.....και πάει λέγοντας,απο Πασοκ πρωταθλητής ο ΓΑΠ το ηθικότατα στέλεχος -κι αυτός πρωην προεδρος της βουλής(και παλι μην χε...) Κακαλαμανης κ.ο.κ...την λιστα συμπληρωνει ο καρατζαφύρερ αλλα και ο Αλαβάνος ....για περισσοτερες πληροφοριες ειδοποιησε με.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συνδικαλιστικό Μπορντέλο! Αυτά είναι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Loupasg, ναι, κάπου την έχω δει σχετικά πρόσφατα τη λίστα. Ό,τι μπορούν κάνουν οι άνθρωποι, λίγο από δω, λίγο από κει, σου λέει είμαστε ο κορυφαίος θεσμός της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, δε μπορεί να ξεφτιλίζεται η αντιπροσωπευτική δημοκρατία και να μην ξεφτιλιζόμαστε πρώτοι εμείς...

  Οχιά, φαντάσου να είχαν την αρμοδιότητα να "εκδίδουν" και προεδρικά διατάγματα...
  :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si