Πέμπτη, Μαΐου 06, 2010

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Δυστυχώς για τους αναρχικούς, για έναν αναρχικό δεν υπάρχουν "σκοποί που αγιάζουν τα μέσα".

Δεν πρόκειται να κάνω μνημόσυνα και τρισάγια.

Ενάμισι χρόνο επιμένω πως θέλω να έχω ψηλά το κεφάλι όταν λέω πως είμαι αναρχικός.

Θα νικήσουμε. Έχουμε τρεις επιπλέον λόγους να νικήσουμε.

4 σχόλια :

  1. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα


    "Άλλη μιά προβοκάτσια
    τού τριτοκοσμικού ρωμαίικου κρατίδιου;"
    http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1320

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://environmentfood.blogspot.com/2010/05/blog-post_06.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *Γιεγιές, το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας, ενώ είναι υπαρκτότατο βέβαια, είναι, παράλληλα, μέσα στους κανόνες του ανορθόδοξου πολέμου που έχει κηρύξει το κράτος ενάντια στην κοινωνία -αιώνες τώρα.
    Θα έπρεπε λοιπόν να έχει προβλεφθεί.
    Ειδικά από τη στιγμή που έχει παρατηρηθεί μια τάση της ιστορίας να επαναλαμβάνεται, είτε ως φάρσα είτε ως τραγωδία.

    *Γιάννη, δε μου αρέσει να ασχολούμαι με πιθανά "επιχειρησιακά λάθη" των δυνάμεων καταστολής. Κι αυτό διότι ενδεχόμενη "επιχειρησιακή τους ορθότητα" θα στραφεί εναντίον μου. Οσοναφορά την παραίτηση που του προτείνεις, δεν τη θεωρώ πιθανή, από τη στιμή που κανένας τους δεν είχε την τόλμη να κάνει ενα ωραιότατο γιαπωνέζικο χαρακίρι για τα χάλια στα οποία μας βούτηξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεγαλη ηττα αυτη αδελφε... συνεβει οτι χειροτερο... βρηκαν την αφορμη που ηθελαν... ολοι πουστηδες τυχεροι... και αυτος ο γαμημενος ο χρυσοχοϊδης ξανα ειναι τυχερος... ξερεις καλα απο πρωτο χερι τι εγινε χθες στα εξαρχεια... ολα πλεον θεωρουνται ως αντιδραση για το τραγικο θανατο των τριων εργαζομενων, στα κατεργα του βγενοπουλου.. ενω και ο μικροαστος βρηκε την ευκαιρια να δικαιογηθει στον εαυτο του και στους γυρω του για την αποχη του απο καθε αντιδραση... το ακουσα δεκαδες φορες σημερα αυτο... πανω σε μια κρισιμη φαση... το αναρχικο κινημα θεριευε... πρεπει να δοθουν αμεσες απαντησεις.. και με πειστικο τροπο.. ..
    δεν χρειαζεται ουτε να το δημοσιευσεις ουτε να μου απαντησεις.. απλα ηθελα να μοιραστω αυτον τον προβληματισμο μου, γιατι ξερω οτι και εσυ και οπως ολοι οι συμμετεχοντες χθες στις πορειες ειμασταν σκασμενοι με το συμβαν.. και κανεις δεν ηθελε να το πιστεψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si