Σάββατο, Μαΐου 01, 2010

ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ!!!

Τα ΜΑΤ φυγάδευσαν τον Απόστολο Κακλαμάνη

Σπίτι-γραφείο, γραφείο-σπίτι.
Ένα είδος "κατ' οίκον περιορισμού".
Όποτε τολμάνε να κυκλοφορήσουν στο δρόμο, θα αντιμετωπίζουν τη δημόσια χλεύη και το κράξιμο -και θα φωνάζουν τους ένστολους μπράβους τους να τους σώσουν.
Για όσο κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί.

Έχω την εντύπωση ότι ο Κακλαμάνης ανήκει στη λιγότερο ευθυνόμενη φράξια των "ληστών με τις γραβάτες". Κι άμα βλέπω το ξεφωνητό να αρχίζει από τη λιγότερο ευθυνόμενη φράξια των ληστών με τις γραβάτες, δικαιούμαι να είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για το μέλλον.

7 σχόλια :

  1. Ναι σωστά!
    Αλλά τι φταίει; και τί χρειάζεται;
    Πάλι άλλοι αρχηγοί; Υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, όχι άλλους αρχηγούς, δε θα το αντεξω!!! Κάλλιστα μπορούμε να καταστραφούμε εξίσου καλά και χωρις αρχηγους!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπική άποψη δεν έχω, αλλά σου έχω εμπιστοσύνη. Είναι το γνωστό "κοντά στα ξερά...". Ή ίσως και αυτό το μηδενιστικό κάτι που εκφράζω κι εγώ μερικές φορές. Καιρός για αυτοκριτική για όλους, αν και δεν είμαι αισιόδοξος αφού ακόμη κι αν διαπιστώνω σε μένα μηδενισμό, δεν έχω καμία διάθεση να τον αναθεωρήσω... Το μόνο που ίσως με δικαιολογεί είναι η εξής ερώτηση:Υπάρχει έστω και ένας σωστός ή τουλάχιστον γουόναμπι σωστός, ή μήπως οι τσουγκράνες και τα δρεπάνια είναι η μόνη λύση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *’Aνεμε, να ξεκαθαρίσω ότι κατά τη γνώμη μου, ανάμεσά τους δεν υπάρχει ούτε ένας καθαρός: Αν υπήρχε, θα είχε δηλώσει τη διαφωνία του και θα είχε φύγει. Ο εν λόγω, αρκέστηκε απλά (στο παρελθόν) να ψελλίσει κάποιους προβληματισμούς. Αυτό δεν είναι κακό -κακό είναι το ότι οι προβληματισμοί του (συν το ότι πιθανότατα δεν έκλεψε ο ίδιος) λειτούργησαν ως άλλοθι για τους υπόλοιπους: "Έχουμε και ηθικά στοιχεία στη συμμορία μας -για κάθε Τσουκάτο έχουμε ως αντίβαρο έναν Κακλαμάνη".
    Υπό αυτή την έννοια, σαφώς τα δρεπάνια και οι τσουγκράνες διατηρούν τη διαχρονική επικαιρότητά τους!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πλέον παλαιοκομματικός κρίκος της σάπιας αλυσσίδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά του κάνανε...σιγά να μην τον λυπηθούμε τον Κακλαμάνη και τους ομοίους του,όλοι τα ίδια σκατά είναι.συμπαθητική φατσούλα,ντεμέκ αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα και μετά βουρ στον "πατσα" με την κουτάλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχετικό με το θεμα ποστ απο το ευλογιον του Ροΐδη:
    παραδοξως με βρισκει συμφωνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si