Πέμπτη, Μαρτίου 04, 2010

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!
Ω γλυκύ μου Ε.Α.Ρ.

"Η Εκκλησία της Ελλάδος: Να τεθεί επικεφαλής των πιστών Χριστιανών για την αποτροπή των επερχομένων εθνικών κινδύνων. Όταν το ποίμνιό της και η πατρίδα κινδυνεύουν οφείλει να δρα και όχι να σιωπά.Χωρίς την Ελλάδα και τους Έλληνες ποιος θα είναι ο πνευματικός και εθνικός της ρόλος;"

Ταπεινόν απόπασμα από το μνημειώδες ψήφισμα κάτι απίθανων εκεί πέρα "Επιτρόπων" που ανήκαν σε κάτι απίθανες εκεί πέρα "Επιτροπές", και που μαζεύτηκαν μαζί με τους απίθανους του Ε.Α.Ρ εκεί πέρα, λέει, για να σώσουν την Ελλάδα από τα "σχέδια της κυβέρνησης για τον εξισλαμισμό, την ομοσπονδοποίηση , καὶ τον διαμελισμό τής Ελλάδος"...
και τέτοιες μάνδολες...
Απευθύνοντας "έκκληση στην πλειοψηφία της Βουλής να ανατρέψει την εθνομηδενιστική κλίκα που περιβάλει τον Πρωθυπουργό"...
και τέτοιες μάνδολες.

Αναλυτική ανάγνωση του συγκλονιστικού ψηφίσματος (εντάξει, συγκλονιστικό μπορεί να μην είναι αλλά έχει τη γραφικότητά του), εδώ: http://ethnikonthematon.blogspot.com/2010/03/president.html

(Ιδιαίτερης μνείας χρήζει και το κύρος που δίνει στην όλη εκδήλωση η -εξ αποστάσεως... μακρινής αποστάσεως... πάάάρα πολύ μακρινής αποστάσεως- παρουσία του Μιχαήλ Στασινόπουλου, πρώτου προέδρου της δημοκρατίας μετά τη μεταπολίτευση. Αν ζούσε ο άνθρωπος θα ήταν 107 ετών).

ΥΓ: Τώρα που το ξαναβλέπω το λινκάκιον που παρέθεσα:
Δεν είναι εντυπωσιακός ο τίτλος: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!"

Όπως λέμε "μηνάς, μήνας, μην, αμήν"...
Ούαί κι αλοίμονο με τέτοιους υποστηρικτές της Ελλάδας...

6 σχόλια :

  1. Μα καλά πόσοι μαζεύτηκαν στη λαϊκή συνέλευση; Πόσους χωρά μια αίθουσα ξενοδοχείου;
    Να μήνει; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    Εώ να μήνεις... εδώ να μήνεις... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά νόμισα ότι έκανες πλάκα. Τώρα μπήκα στο link. Πάει το χάσαμε! Φέρε την ριγέ κόκκινη σημαία. Δε θα με τρελάνουν αυτοί. Εγώ θα τους τρελάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααχχχ πολύ το φχαριστιέμαι! Όταν γεννήθηκε το έκτρωμα και το άρπαξα και το χτύπαγα σαν το χταπόδι ήμουν ο κακός και όλοι με δίκαζαν κι έλεγαν αστο να μεγαλώσει μην το χτυπάς εν τη γενέση του δώσ’ του μια ευκαιρία, προδότη, ανόητε, συμπλεγματικέ, προβοκάτορα και λοιπές τέτοιες μπούρδες. Τελικώς τώρα που το έκτρωμα ψόφησε και βρώμισε το κουφάρι φάνηκε και το τι κυοφορούσε μέσα του. Σκέψου μόνο την περίπτωση να είχα ακούσει όλους αυτούς και αντί να κάνω του κεφαλιού μου και να «κρίνω από την κοιλιά μου» να είχα ακολουθήσει τυφλά και να στήριζα έστω και σωπαίνοντας… μπας και παρω κανα βραβείο κι εγώ για το… έργο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *Άστα να πάνε Πολύκαρπε... Και μη χειρότερα...

    *ΟΧΙΑ, δεν είμαι σίγουρος ότι θα προλάβεις να τους τρελάνεις... Είναι και δύσκολες οι εποχές...
    :-)

    *Κλείτωρ, βρε εσύ και ο άλλος ο φίλος μου πιστεύατε πως είναι θρησκευτικό κόμμα... Δε με ακούγατε που σας έλεγα ότι πρόκειται για μεσοπολεμικό κόμμα... Αλλά εν πάση περιπτώσει, το ένστικτό σου σε οδήγησε σωστά!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μήνη η Ελλάς στους Έλληνας και της Ελληνήδας μη χέσω. Ήμαστε φηλή ανωτέρα και απόδηξη αφτού είνε το ότη και μετά θάνατον ημπορούμε να εμφανηζόμστε ης Αιθνικάς εκδηλώσης όπως ο κήρηος Στασηνόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!ΕΡΡΩΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si