Τρίτη, Μαρτίου 30, 2010

PAJERO ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Και ναι μεν ο Βολφ Κλιντς ανακοίνωσε τις προάλλες ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με τις υψηλοτερες κατά κεφαλήν πωλήσεις Πόρσε Καγιέν... Και ναι μεν αυτό ως είδηση μου είναι εντελώς αδιάφορο...
Και ναι μεν αυτή η είδηση οδήγησε το ευλόγιον "πορτατίφ" να συνθέσει μια πανέμορφη ανάρτηση... και πέραν τούτου το ζήτημα των Πόρσε Καγιέν δεν θα με ενδιέφερε να το σχολιάσω...

Αλλά ρε παιδί μου, όλοι για αυτη την είδηση μιλάνε.

Οπότε κι εγώ, ως ευφυολόγημα, τους συνιστώ να ξεχάσουν τα Πόρσε καγιέν, διότι δεν είναι αντιπροσωπευτικά της ψυχοσύνθεσης και της ιδιοσυγκρασίας του νεοέλληνα. Αντίθετα, τους συνιστώ να αγοράσουν ένα όμορφο και αστραφτερό Mitsubishi Pajero!!! Όχι, πες μου κι εσύ τη γνώμη σου βρε αντικίτς αναγνώστη μου: Δεν είναι γαμάτο? Δεν ξεχειλίζει νεοπλουτισμό και βαρβατίλα?

(για την ιστορία να σημειώσω ότι στην μακρινή και εξωτική Ισπανία, το Mitsubishi Pajero κυκλοφορεί ως Μιτσουμπίσι Μοντέρο, διά τον απλούστατον λόγον ότι η ισπανική (ισπανικότατη) λέξις Pajero (προφέρεται "παχέρο) σημαίνει απλώς "μαλάκας". Ναι αναγνώστη μου, παχέρο σημαίνει μαλάκας, κι αν δε με πιστεύεις,ρώτα κανέναν ισπανόφωνο να σου εξηγήσει τι εστί πάχα και ποίος εστι ο παχέρο.

Επομένως, το εν λόγω τουτού θα ταίριαζε μια χαρά με την ψυχοσύνθεση και την όλη φάση αφασίας που ζώμεν γύρωθεν ημών).

3 σχόλια :

  1. φχαριστώ πρκλς...
    δεν το ήξερα..;-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζω λοιπόν στην χώρα Παχερία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. bbimbo, θα σε επιπλήξω που δεν το ήξερες!
    :-)

    ΟΧΙΑ, επισήμως λέγεται Ελλάδα, διεθνώς λέγεται Greece, και στις καρδιές των διορατικών ανθρώπων πράγματι λέγεται Παχερία.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si