Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ!

05:27 Αιματηρή επίθεση των Σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας!

Στις 4:50 ο σιωνιστικός στρατός έκανε επίθεση με ελικόπτερα και φουσκωτά ενάντια στο Στόλο της Ελευθερίας. Με χρήση πραγματικών πυρών κατέλαβε πρώτα το τουρκικό επιβατηγό. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στη Σφενδόνη και στα δυο τουρκικά φορτηγά, τα οποία επίσης κατέλαβαν. Η Ελεύθερη Μεσόγειος συνέχισε την πορεία της. Κάλεσαν το σκάφος να παραδοθεί και πλήρωμα και επιβάτες αρνήθηκαν. Φουσκωτά με άνδρες των σιωνιστικών ενόπλων δυνάμεων κατευθύνονται προς το ελληνικό σκάφος. Υπάρχουν διάφορες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις οποίες δεν μπορούμε να αναπαράγουμε πριν τις επιβεβαιώσουμε.

05.30 Συνέχεια της προηγούμενης είδησης. Η «Ελεύθερη Μεσόγειος» είναι το μόνο πλοίο που δεν έχει καταληφθεί. Αρνείται να υπακούσει στις εντολές του Ισραηλινού ναυτικού και δηλώνει πως περιμένει οδηγίες από την ελληνική κυβέρνηση.

Βουλευτές και μέλη της Πρωτοβουλίας προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το υπουργείο Εξωτερικών αλλά μέχρι τώρα δεν απαντούν τα τηλέφωνα.

05:57 Μόλις μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Τάκης Πολίτης, μέλος της ελληνικής αποστολής. Οι Ισραηλινοί ανεβαίνουν στο πλοίο με γάντζους. Κατήγγειλε την πράξη πειρατείας του σιωνιστικού κράτους στα διεθνή χωρικά ύδατα. Η ελληνική κυβέρνηση, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες και τις εκκλήσεις του πληρώματος και των επιβατών της «Ελεύθερης Μεσογείου», δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει το ελληνικό σκάφος και τους έλληνες πολίτες. Η επικοινωνία του Τάκη Πολίτη κόπηκε απότομα. Το τελευταίο που πρόλαβε να πει είναι πως όλοι είναι πλέον κρατούμενοι. Προφανώς, του άρπαξαν το τηλέφωνο από τα χέρια.

(Από τη συγκλονιστική λεπτό προς λεπτό ενημέρωση που παρέχει το eksegersi.gr σχετικά με τη σημαντικότερη είδηση των ημερών: την προσπάθεια του Στόλου της Ελευθερίας να προσεγγίσει την ηρωική Γάζα, σπάζοντας τον αποκλεισμό που τα σιωνιστικά καθάρματα της έχουν επιβάλει)

Έλεγα να μην ασχοληθώ με το θέμα εδώ μέσα, ελπίζοντας ότι δεν θα γινόταν το αναμενόμενο. Τελικά, βέβαια, το σιωνιστικό έκτρωμα δεν είναι σε θέση να προσφέρει ούτε μια έκπληξη. Κρίμα για τους εν Ελλάδι πράκτορες, προβοκάτορες και απολογητές του: Θα έχουν δύσκολη δουλειά προσπαθώντας να υποστηρίξουν τις χυδαιότητες των ρατσιστών αφεντικών τους... Και πόσο χαρούμενος νιώθω που η χυδαιότητα των ρατσιστών κατακτητών της Παλαιστίνης μοιραία φέρνει πιο κοντά στη λευτεριά τα αδέρφια μου...

8 σχόλια :

  1. Όχι ότι υπήρχε περίπτωση να συμβεί και κάτι άλλο βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόλσε, δυστυχώς, ήταν καιρός να φανερωθεί διεθνώς το αίσχος του τελευταίου ρατσιστικού καθεστώτος... Τα 15 περίπου άτομα που δολοφονήθηκαν από τους χυδαίους, ίσως ξυπνήσουν όσους τόσο καιρό δεν καταλάβαιναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγα που δεν καταλάβαιναν..
    Χρόνια τώρα τα ίδια και τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το ισραηλινό η ελλάδα θα το λύσει?

    Αμάν βρε παιδιά!
    Το ξέρω ότι γίνομαι κυνική, αλλά τι περιμένατε? Ότι θα τους υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες?

    Καταρχάς, η αποστολή αυτή εξαρχής ήταν μία πράξη πολέμου, δλδ να περάσεις τα σύνορα μίας εμπόλεμης ζώνης για να βοηθήσεις έναν εκ των αντιπάλων.
    Αν κάποιος περνούσε τα σύνορα της ελλάδας για να βοηθήσει τους ιταλούς στον παγκόσμιο, πχ, υπήρχε περίπτωση εμείς να το επιτρέπαμε?

    Αν γίνουν όλα αυτά που ζητάς, μήπως καταλήξουμε να κυρηχθεί πόλεμος κατά του Ισραήλ?
    Κατά πόσο είναι αυτό επιθυμητό?
    Οι ισραηλινοί είναι μπουχέσες, αλλά sκεφτείτε τι θέλετε και τι ζητάτε και τί συνέπειες θα έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *Πολύκαρπε, μπορεί να ήταν χοντροκέφαλοι, ξέρω κι εγώ?

    *Αθηνά, μα δεν είναι ελληνική η πρωτοβουλία, διεθνής είναι. Απλά συμμετέχουν και Έλληνες. Και δεν επρόκειτο για εμπόλεμη ζώνη ούτε για σύνορα:
    Αφ' ενός επίσημα δεν υπάρχει εμπόλεμη κατάσταση, αφετέρου οι σιωνιστές φονιάδες επιτέθηκαν στα διεθνή ύδατα, καταπατώντας κάθε διεθνή νόμο και λογική.
    Και, ναι, σαφώς μια λύση θα ήταν να κηρυχθεί μια διεθνής εκστρατεία απόλυτου εμπάργκο κατά του ρατσιστικού κρατιδίου που κατέχει την Παλαιστίνη, και ίσως να πρέπει να βομβαρδιστεί από κάποια διεθνή δύναμη, για να τελειώνουμε μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H Ελλάδα, δια στόματος υφυπΕΞ, καταδικάζει και διακόπτει κοινή στρατιωτική άσκηση με τους τρομοκράτες. Χρειαζόταν να σκοτωθούν ακτιβιστές για να μην πραγματοποιηθούν τα γυμνάσια; Τόσα και τόσα που συμβαίνουν καθημερινά στη Γάζα γιατί δεν απέτρεψαν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τους φασίστες;

    Κανονικά θα έπρεπε να διακόψει η Ε.Ε. διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχουν πιασμένα όλα τα πόστα οι πόστηδες και κάνουν οτι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *Ιθάκη, περισσότερο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω!!!

    *Φώντα, σωστό, αλλά όλα τα υφάσματα από μια ταπεινή ακρούλα αρχίζουν να ξηλώνονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si