Παρασκευή, Ιουλίου 02, 2010

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Με αυτό εδώ το ποστ, κηρύσσω ανηλεή πόλεμο στη φράση "Τυχαίο? Δε νομίζω!"

Πρόκειται για μια από τις βλακωδέστερες φράσεις από καταβολής βλακωδών φράσεων, με την έννοια ότι συνοδεύεται με ένα βλαχο-βλακο-ηλίθιο ύφος όποιου την ξεστομίζει, και μου 'ρχεται να ξεράσω.

Απαιτώ την αμεση κατάργηση της φράσης αυτής.
Δεν ξερω ποιός παπάρας την πρωτο-λάνσαρε (υποθέτω ότι κάποιος στην τηλεόραση θα τη λάνσαρε πρώτος, αλλά δεν έχω τηλεόραση για να ξέρω), πάντως απαιτώ την άμεση κατάργησή της.

Ως πρώτο μέτρο αυτοάμυνας ενάντια στη βλακεία, προτείνω το εξής:
Κάθε φορά που κάποιος τρόμπας θα παίρνει το ηλίθιο ύφος και θα λέει "Τυχαίο? Δε νομίζω!", να τον ρωτάς καλέ μου αναγνώστη: "Εξήγησέ μου γιατί δεν το νομίζεις", και μόλις δεις ότι δεν έχει άποψη, να αρχίσεις να του αραδιάζεις εύστροφα επιχειρήματα υπέρ της τυχαιότητας των πραγμάτων και υπέρ του πόσο ζώα είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τι λένε.

Άντε, γιατί μου τα 'χουν κάνει τσουρέκια, όπου και να πάω υπάρχει ένας με βλακώδες χαμόγελο που λέει "Τυχαίο? Δε νομίζω!", κι έχω αρχίσει να πείθομαι ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως όπου και να πάω υπάρχει ένας βλάκας με βλακώδες ύφος που λέει "Τυχαίο? Δε νομίζω!".

Άντε, να βάλω και ένα άσμα με τα Μεθυσμένα Ξωτικά να κουλάρω λίγο.

6 σχόλια :

  1. Προσπερνάς, το πολυ-πολυ ρίχνεις καμιά χριστοπαναγία για να κοπεί ο "τσαμπουκας" των χαζών που παπαγαλίζουν σποτακια....και μετά κουλάρεις(...οχι με μεθυσμενα ξωτικα απαραίτητα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ξέσκισες τη φράση όμως :)
    κάτσε και μέτρα ποσες φορές την έχεις γράψει και εδώ και στο επόμενο.Γιατί τέτοια εμμονή;Θα την απολαμβάνουμε τώρα και γραπτώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *Loupasg, ο αγώνας πρέπει να είναι μαζικός! Δεν αρκεί να κατεβάζω καντήλια μόνο εγώ, πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι!
    :-)

    *Ελίτσα, φταίει το οτι συνέχεια την ακούω... Ακόμα κι εγώ ο δόλιος κοντεύω να πάθω πλύση εγκεφάλου και να λέω "Τυχ...", τελοσπάντων, ν' αρχίσω κι εγώ να λέω την ακατονόμαστη φράση...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίσως φταίει ότι τα νεύρα μου είναι τσίτα, πολύ τσίτα όμως, αλλά είναι πολύ χαλαρωτικό να το κοιτάξεις για λίγη ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουπς!!! Το σχόλιο πήγαινε για άλλη ανάρτηση: ΤΟ ΝΕΟ UTILITY ΤΗΣ MICROSOFT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχαχα.... είπα κι εγώ!!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si