Πέμπτη, Ιουλίου 08, 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
από η σημερινή συγκέντρωση και πορεία

Διότι εσύ μπορεί να έλειπες, καλέ μου αναγνώστη, και δίκιο έχεις εδώ που τα λέμε, που να τρέχεις τώρα σε συγκεντρώσεις και φραμπαλάδες και τζέρτζελα, εσύ καλά κάνεις και μαζεύεις δυνάμεις ώστε να είσαι φρέσκος-φρέσκος σε λίγο καιρό που θα χρειάζεται να ψάχνεις τους σκουπιδοτενεκέδες.

Όμως, ενώ εσύ έλειπες, ο Παπανδρέου ο Τρίτος ο Μακρύτερος, ήταν εκεί!!!
Ιδού και οι σχετικές δηλώσεις με τις οποίες τάχθηκε ενάντια στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση μπουρδελοποίηση του ασφαλιστικού:
Όπως ήταν αναμενόμενο, η αντιεξουσιαστική σοσιαλιστική ευαισθησία του ("είμαστε οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία", είχε πει κάποτε -μέχρι που τον κατσάδιασε ο μαμά του), δεν πέρασε απαρατήρητη από την πένα των γελοιογράφων -και ιδού το σχετικό αποτέλεσμα:

Γενικά, καλέ μου αναγνώστη, αν εξαιρέσει κανείς εσένα που έλειπες, θα έλεγα πως τα μηνύματα της συγκέντρωσης είναι θετικά: Όταν θα ξυπνήσεις κι εσύ, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Προς το παρόν, βέβαια, να μου είσαι σε φόρμα, διότι τόσους κάδους απορριμμάτων έχεις να ψάξεις στο μέλλον σου -σιγά μην τρέχεις σε συγκεντρώσεις και φραμπαλάδες...

4 σχόλια :

  1. Τώρα μου την είπες Εεε??
    Μου την είπες??
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι καλέ μου αναγνώστη, λάθος!!!
    Στον διπλανό σου την είπα!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μόλις διάβασα το ποστ σου μου 'ρθε στο νου .. ενα εξοχο τραγουδακι των ξωτικων...http://www.youtube.com/watch?v=WzAmzZdqcUk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρισμέγιστοι οι Ξωτικοί, αδερφέ!!! Το συγκεκριμένο άσμα, το είχα βάλει κι εγώ προ ημερών, εδώ:
    http://prkls.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

    Διότι έτσι είναι τα πράγματα, δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si