Σάββατο, Ιουνίου 30, 2012

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που βρέθηκα στο πεδίο δράσης ενός οργονίτη. Χωρίς να ξέρω για ποιό λόγο, είχα μια έντονη διάθεση να βάλω τα γέλια, αλλά σύντομα η διάθεσή μου μεταστράφηκε και απέκτησα μια έντονη διάθεση να βάλω τα κλάμματα.

Βέβαια αυτό συνέβη πριν από 17 χρόνια περίπου, δηλαδή σε μια εποχή όπου η τεχνολογία των οργονιτών δεν ήταν πολύ διαδεδομένη... Ως εκ τούτου απόρησα με την αντίδρασή μου: Τι στον πούτσο ήταν εκείνο που με έκανε αφ' ενός να γελάω και αφ' ετέρου να κλαίω βλέποντας ένα άτομο που έφερε μαζί του έναν οργονίτη?

Τώρα πια ξέρω!!!
...οι άψυχοι άνθρωποι, τα υβρίδια ανάμεσα μας, οι κλώνοι, οι έχοντες κατάληψη, οι αρνητικοί ενεργειακά έμψυχοι άνθρωποι και το κάθε είδους μη ανθρώπινο Dna (ανόργανα όντα με Ηλεκτροκβαντική Συνείδηση και φυσικά χωρίς ψυχή) που κυκλοφορεί χιλιάδες χρόνια ανάμεσα μας, δηλαδή οι Επικυρίαρχοι, ΤΡΕΜΟΥΝ τους οργονίτες. Αντιδρούν και τρέχουν να φύγουν από το πεδίο δράσης ενός οργονίτη.
Βεβαίως, όσο να' ναι νιώθω χάϊ ξέροντας πως ανήκω στους ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ!!!
Λέω λοιπόν να μελετήσω κι εγώ (με τις μικρές επικυρίαρχες γνώσεις μου περί την οργονική) την κατασκευή οργονιτών... Αλλά, φευ, είμαι ένας φτωχός άνθρωπος και η ενασχόληση με την κατασκευή οργονιτών είναι μια πανάκριβη ενασχόληση -πράγμα λογικό εφόσον τα υλικά κατασκευής, οι πρώτες ύλες δηλαδή ενός οργονίτη, είναι μέταλλα ΠΑ-ΝΑ-ΚΡΙ-ΒΑ!!! Εξαιρετικά ακριβά, τολμώ να πω!

Υλικά κατασκευής οργονιτών : Τεράστιο ρόλο παίζουν τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Ως προς τα ρινίσματα τα μόνα που κάνουν δουλειά, είναι πρώτα από όλα ο Χαλκός, δεύτερο έρχεται το Αλουμίνιο και τελευταίο ο Μπρούτζος, από τόρνο κατά προτίμηση. Τα ιδανικά  υλικά είναι η σκόνη χαλκού, αλουμινίου, τιτανίου, όμως είναι δυσεύρετα και ακριβά.
Επίσης άριστο υλικό για κατασκευές τύπου Α+  είναι ο χημικώς καθαρός χαλκός τον οποίο χρησιμοποιούν οι αργυροχρυσοχόοι, εκτός όμως από ακριβός είναι και πολύ βαρύς (εικόνες11+-13+). Επίσης και ο χρυσός 24 καρατίων ακόμη και το ασήμι, υλικά ως γνωστόν ακριβά και δυσεύρετα σε μεγάλες ποσότητες.

Βλέπεις, πέρα από Επικυρίαρχος, συμβαίνει να είμαι και χρυσοχόος, οπότε συμβαίνει να γνωρίζω τα δυσθεώρητα ύψη της τιμής του ασημιού, ας πούμε (κάνα χιλιάρικο το κιλό είναι σήμερα, δηλαδή κάπου 1 ευρώ το γραμμάριο -κλαψ- τόσο ακριβό είναι το ασήμι, καλέ μου αναγνώστη), για να μην μιλήσουμε για τη "σκόνη χαλκού" που οι χρυσοχόοι (γνωρίζοντας την τεράστια αξία της) την πετάνε στα σκουπίδια, με αποτέλεσμα να είναι τόσο δυσεύρετη και πανάκριβη... Για να μη μιλήσουμε για το βάρος (το ασήκωτο βάρος) του χαλκού, ο οποίος με ειδικό βάρος 8,9 είναι αναμφίβολα βαρύτερος του χρυσού, ο οποίος χρυσός με ειδικό βάρος 19,3 είναι αναμφίβολα ελαφρύτερος του χαλκού.

Κάτι τέτοια μελετώ εντατικά και  -πενία τέχνας απεργάζεται- σκέφτομαι σοβαρά ν' αρχίσω τη μαζική παραγωγή οργονιτών -ειδικά κατασκευασμένων για εχθρούς των Επικυρίαρχων (των ανθρώπων σαν κι εμένα, δηλαδή) και με ειδικές εφαρμογές για τους εχθρούς της λογικής των Επικυρίαρχων (δηλαδή για τους εχθρούς της κοινής λογικής).

Αλλά μέχρι να αρχίσω τη μαζική παραγωγή οργονιτών, κάθομαι και μελετώ αυτό εδώ το σάϊτ, ώστε να κάνω σωστή δουλειά ρε φίλε, διότι ο χαλκός είναι θεόβαρος όπως είδαμε, και εκτός αυτού είναι και πανάκριβος (κάνα δεκάρικο ευρώ το κιλό), οπότε θέλει μελέτη η κοστολόγηση των οργονιτών που θα φτιάξω -μην πιάσω και τον κώλο των πελατών μου, ε?



9 σχόλια :

  1. Εγώ επειδή δεν τα καταλαβαινω αυτά..με ενα αλουμινόχαρτο στο κεφαλι ειμαι εντάξξξ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε σχήμα καπέλου ας πούμε??? Χμμμ... δεν ακούγεται άσχημη ιδέα!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η πλακα ειναι που ο βιλχελμ ραιχ σαν πρωτες υλες του οργονοσυσσωρευτη του ηθελε ρινισματα σιδηρου (κοτετσοσυρμα, συρμα κουζινας, κλπ) και νοβοπαν! οτιδηποτε αντιστοιχο και φτηνοτερο! τωρα τι σχεση εχουν οι οργονιτες με τους οργονοσυσσωρευτες του ραιχ? οτι σχεση εχει η πουτσα με την βουρτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαύρη Τήβεννος, μου φαίνεται πως έχεις δίκιο
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελα ρε που εισαι κ επικυριαρχος κ ασχολεισαι κ με οργονιτες?λιγο απιθανο φιλε.ασε τα τρελλα σου κ αυτα να πας να τα πεις αλλου,μην παραπλανεις τον κοσμο.πανακριβα υλικα κ μαλακιες..... με 50 ευρω φιαχνεις δικο σου οργονιτη. δουλευεις τον κοσμο.... επικυριαρχος κ χρυσοχοος???για πολλα γελια εισαι,θελετε πολυ κραξιμο κ πολυ ξυλο γιατι ειστε βαλτοι κ να αφησεις τις μαλακιες για επικυριαρχους κ καλα κ να αφησεις τον κοσμο να ξυπνησει,,αντε καραγκιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Gabriel, καλά...
    Άμα όμως κάποια στιγμή βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιον επικυρίαρχο και δεις το φλογισμένο γεμάτο κακία βλέμμα του -όπως το είχα δει εγώ μια νύχτα σ' ένα σουβλατζίδικο στο Χαϊδάρι, τότε ίσως (ίσως λέω) αντιληφθείς ότι ένας καλός οργονίτης (όχι κινέζικα φτηνοπράματα) κοστίζει πολύ, πάρα πολύ......

    Κατά τα άλλα καλά τα λες: δεν είμαι πραγματικός επικυρίαρχος (στην πραγματικότητα παριστάνω τον επικυρίαρχο προκειμένου να κλέβω κόλπα απ' τους επικυρίαρχους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα Λαμογια ΕΠΕ περιορισμενης ευθυνης φροντισαν τον χαλκο να μας το βαλουν παντου. Καλωδια πλακεττες και νομισματα καθως και υδραυλικες σωληνες. Επικυριαρχοι ειναι αλλα κουμαντο κανει αλλος, ο Θεος. Καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να 'ταν μόνο αυτό καλέ μου φίλε...
      Το ήξερες πως όταν αγοράζεις ένα ασημένιο κόσμημα απο ασήμι 925, περίπου το 7% του βάρους του είναι χαλκός?
      Ή πως όταν αγοράζεις ένα κόσμημα από χρυσό 14 καρατίων, περίπου το 40% του κοσμήματος είναι χαλκός?
      Αχ...
      Ζούμε στην εποχή του χαλκού...

      Διαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si