Παρασκευή, Απριλίου 16, 2010

2.493 ΜΕΡΕΣ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
(ο μέγιστος άθλος του Χρυσοχοϊδη)


Ο μεγαλύτερος άθλος του Χρυσοχοϊδη! Η μεγαλύτερη αιτία που τον κάνει να δέχεται ανερυθρίαστα να παραμένει υπουργός προ-πο και πάσης ζαρντινιέρας! Ο πλέον ουσιώδης λόγος για τον οποίο ο G.A.P. (Γκάπ) τον διατηρεί στη θέση του υπουργείου πράσινων παπουτσιών:

Η οργιάζουσα φαντασία του Χρυσοχοϊδη, κατάφερε να περάσουν 2.493 μέρες άδικα στη φυλακή, τα υποτιθέμενα μέλη του Ε.Λ.Α. Ένας εκ των οποίων, ο αντιστασιακός ενάντια στη χούντα Κώστας Αγαπίου, πέθανε στη φυλακή -πράγμα που προφανώς κάνει το Χρυσοχοϊδη περήφανο.

Διότι, καλέ μου αναγνώστη, οι τηλε-τσάτσοι του υπουργείου προ-πο και πάσης ζαρντινιέρας ξεχνάνε να σου υπενθυμίσουν (κι όσοι το κάνουν, σου τα λένε μασημένα) ότι τα υποτιθέμενα μάλη του ΕΛΑ, τελικά, μετά από 2.493 μέρες στη φυλακή, α-θω-ώ-θη-καν!

Τόόόόόόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία του υπουργού προ-πο.
Δε δίστασε να χώσει στη φυλακή για 7 χρόνια κάποιους ανθρώπους, να τους κολλήσει τη ρετσινιά του τρομοκράτη... προκειμένου να επανεκλεγεί ως "αυτός που εξάρθρωσε την τρομοκρατία" και λοιπές μάνδολες των τηλε-τσάτσων του.

Τον έχεις ακούσει να αναφέρεται σε αυτό το θέμα?
Όχι βέβαια.
Έχεις ακούσει κανέναν τηλε-τσάτσο να τον ρωτάει οτιδήποτε σχετικό?
Όχι βέβαια.
Κι όμως, έχουν περάσει πάνω από 5 μήνες, από την ημέρα που το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας αθώωσε όσους δοκίμασε ο υπουργάρας μας να σπιλώσει.

Δες εδώ το σχετικό ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας της 4/12/2009, καλέ μου αναγνώστη, και άσε το μυαλό σου να στροφάρει σχετικά με το τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες:

Οι άνθρωποι οι πασόκοι είναι αδίστακτοι αμερικανομαμούχαλοι, δε βάζουν μυαλό και συνεχίζουν τα ίδια.
Για πόσο?
Για όσο εσύ συνεχίζεις να τους εμπιστεύεσαι...
Και άσε το μυαλό σου να στροφάρει εξηγώντας σου για ποιό λόγο τους εμπιστεύεσαι:
Επειδή εσένα δεν πρόκειται να σε χώσουν για 2493 μέρες στη φυλακή.
Δεν έχουν λόγο να το κάνουν:
Σε έχουν ισόβια χωμένο βαθιά στο κάτεργο και δεν το παίρνεις και χαμπάρι, χώρια που τους θεωρείς και προοδευτικούς μιζαδόρους -και τους προτιμάς, διότι η προοδευτική ρεμούλα έχει άλλη χάρη.
Κι όποτε θες να τους ξεφορτωθείς, ξέρεις εσύ: Έχεις εναλλακτική λύση τη συντηρητική ρεμούλα και μίζα. Πέρα από τις δύο κλίκες μιζαδόρων, δεν βλέπεις την τύφλα σου.

Κι επειδή τα πράγματα είναι όπως σου τα λέω, θα σου αφιερώσω και το τραγούδι του μέλλοντός σου:
Τσοπάνα ρέϊβ καλέ μου. Σε ένα άσμα που σε ζωγραφίζει.

11 σχόλια :

  1. AN ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΊ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΆ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΙΚΑΝΟΊ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΆΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MOLEMOU, κοίτα, η μάνα τους όλο και κάποια ευθύνη έχει (εφόσον τους γέννησε και τους μεγάλωσε).
    Εμείς όμως, τι φταίμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φταις πρκλς γιατί δε τους γλείφεις και δε τους γουστάρεις. Και δε τους στηρίζεις στις κομπίνες τους!

    Αρα είσαι ύποπτος!

    Ετσι, απλά και ...δημοκρατικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπα? Και γιατί παρακαλώ δεν τους στηρίζω? Ποιός το λέει αυτό?
    Ορίστε, τους στηρίζω:
    Δηλώνω απερίφραστα ότι για να αγοραστούν οι μηχανές της ομάδας δέλτα ή Δίας ή όπως Διάολο τη λένε, δεν έπεσε ούτε ένα ευρώ μίζα!

    Ορίστε, τους στηρίζω, κι ας μην έχω τα στοιχεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρώτα απ' όλα η υπουργάρα μας κατα δήλωση του,τα ξαναείπαμε,έχει στενές φιλίες με τον αναρχικό χώρο......αυτό είναι καρατσεκαρισμένο οσο και τόσο βέβαιο οσο και οτι ο χωροφύλαξ του προηγούμενου αιώνα είναι του "πανεπιστημίου"...θαυμασε τον!!http://www.youtube.com/watch?v=1KsyrTmWfGo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστόόόός!!!
    Και για διευκόλυνση των αναγνωστών:
    http://www.youtube.com/watch?v=1KsyrTmWfGo
    Ελπίζω να μη τραγουδάει ο ίδιος ο προπατζής στα πλαίσια του αξέχαστου "οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία", ε?
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το τραγούδησε ο Ρούκουνας κι ο Μπάτης...τι να μας πεί το τσιράκι του Παπα-τζή......τό' χω ακούσει πολυ παλιά κι απο τον Αντ. Νταλγκά αλλα δεν το βρίσκω στα γιουτουμπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα, ο Χούλκ,ο πράσινος γίγαντας, μπροστά σ' αυτά τα πράσινα τερατόμορφα σκουλήκια, μοιάζει με τον Μάρλον Μπράντο στα νιάτα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tiktos, πάντως ανέκαθεν είχα την απορία: Αν τους πατήσουμε κάτω έτσι όπως θα προχωράμε μπροστά, τι χρώμα ζουμί πρόκειται άραγε να βγάλουν? Πιθανότατα στο χρώμα του δολαρίου, αλλά τώρα με το ευρώ έχω αρχίσει να αμφιβάλλω, γιατί το πεντακοσάευρο είναι κοκκινομοβροζάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Κυβέρνηση αυτή δεν είναι συνηθισμένη, φίλε πρκλς... Να το κρατήσεις αυτό το σχόλιο... Και θα τα ξαναπούμε...

    Θυμάσαι πώς εκλέχτηκε;... Έπεσαν όλοι... ξένες κυβερνήσεις, οργανώσεις, εργολάβοι, μέγαρα, "δημοσιογράφοι", πράκτορες, εξωγήϊνοι... για να οδηγήσουν τον GAP στην πρωθυπουργία... Πανστρατιά εγχώρια καί διεθνής.

    Ο Γιωργάκης δέν είναι ένας συνηθισμένος πολιτικός. Έχουν επενδυθεί τεράστια κεφάλαια επάνω του... τα οποία θα εξαργυρωθούν και στα εσωτερικά μας θέματα και στα εξωτερικά μας ζητήματα και στη Μέση Ανατολή, αλλά και κυρίως στην Ευρώπη...

    Ο Γιωργάκης είναι διορισμένος... Προσωπικα τον θεωρώ... μετά από 3-2 θητείες στην ελληνική πρωθυπουργία... γενικό
    γραμματέα του ΟΗΕ... Σημείωσέ το
    αυτό...

    Η ανάδειξή του στην πρωθυπουργία... μετά από έτη πολλά προετοιμασίας... σηματοδοτεί ένα ποιοτικό βήμα αλλαγής... ένα νέο μοντέλο εξάρτησης...

    Στήν Ελλάδα ο Γιωργάκης θα φέρει οριστικές καί μεγάλες αλλαγές... Θα τον στηρίξουν όλες οι οικονομικές δυνάμεις της χώρας... για την τελική αναμέτρηση καί ανατροπή...

    Θα καταργηθούν εκ θεμελίων οι βάσεις του τρόπου της ζωής μας... και των παραγωγικών σχέσεων... Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο... και τίποτα δεν θα θυμίζει Ελλάδα...

    Ο Γιωργάκης είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος πρωθυπουργός της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων... βγαλμένος κατευθείαν από τα ερείπια της 11ης Σεπτεμβρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Αλδεβαράν, προεκλογικά και μεταξύ σοβαρού και αστείου, είχα γράψει εδώ (κλικ) ότι τον βλέπω έως και πλανητάρχη -κάτι σαν γ.γ. του ΟΗΕ, αλλά με αυξημένες αρμοδιότητες.
    Όπως πάντα έδειχνε να κάνω πλακίτσα, αλλά δεν έκανα ακριβώς πλακίτσα...

    Απλά κράταγα μια πισινή, μπας και τυχόν έχει κάποιες υποτυπώδεις καλές ιδέες και προθέσεις.
    Τρίχες. Ηταν αυτός που έδειχνε.

    Όταν αργότερα διορίστηκε ως βασικός του αντίπαλος ο άλλος εκλεκτός της γνωστής λέσχης (ο οποίος πρώτα είχε να νικήσει την άλλη εκλεκτή της γνωστής λέσχης) το παιχνίδι άρχισε να δείχνει ολοφάνερα στημένο.

    Ακόμα κι εγώ που δεν είμαι κάνας τρελλός ελληναράς (απλά αγαπάω τον ελληνικό τρόπο ζωής με το ραχάτι του) είμαι πλέον πεπεισμένος ότι η ελληνικότητα πρόκειται να ξεριζωθεί, τουλάχιστον αυτό λένε τα σχέδια.

    Όμως το καλό με τα σχέδια, είναι πως συνήθως όλο και κάτι σχεδόν υπερφυσικό συμβαίνει και μένουν απλά σχέδια.

    Τι θα είναι αυτό το υπερφυσικό δεν ξέρω, όμως παρ' όλο που όλα δείχνουν στημένα (μέχρι και διάδοχος του Γκάπ υπάρχει: ο Μιχαλάκης, μάλλον), συνεχίζω να παραμένω αισιόδοξος!

    Ο λόγος? Πιστεύω στην δύναμη της πατροπαράδοτα διδαγμένης φράσης "Γαμώ τα υπουργεία σας"!!! Έχω την ελπίδα πως αυτή η φράση αντέχει γερά.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si