Σάββατο, Απριλίου 03, 2010

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Και ενώ κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τον γνωστό αρχηγό κράτους (βλέπε σχετική είδηση της Ναυτεμπορικής), κι επειδή σε ξέρω, ευσεβή μου αναγνώστη, ότι κι εσύ κάθεσαι και ανυπομονείς να έρθει ο αρχηγός κράτους και δεν ξέρεις τι να κάνεις μέχρι να αφιχθεί, και τρώς ηλιόσπορους και πασατέμπους για να περάσει η ώρα μέχρι να εμφανιστεί η φλογερή του παρουσία,
έχω τρεις καλαίσθητες λύσεις να σου προτείνω:

Η πρώτη είναι να πεταχτείς μέχρι το ευλόγιον του Πανδίωνος και να αναγνώσεις και να δεις ενδιαφέροντα και καλαίσθητα πράγματα στο κλίμα των ημερών -το οποίο αδίκως θεωρείται μονοδιάστατο.

Η δεύτερη είναι να κάνεις κλικ εδώ και να κατεβάσεις το άρτι κυκλοφορήσαν (και ως συνήθως καλαίσθητο) τελευταίο σιντί των "Ωχρά Σπειροχαίτη".

Η τρίτη λύση που έχω να σου προτείνω, είναι να αναλογιστείς πόσο όμορφη πόλη θα συνεχίσει να είναι πλέον η Κοζάνη! Και τούτο, επειδή συνελήφθησαν -επιτέλους- δύο φοβεροί και τρομεροί κακοποιοί, οίτινες -άκουσον άκουσον!- παρά λίγο να χαλάσουν την ομορφιά της Κοζάνης με τα παλιο-γκράφιτί τους! Ευτυχώς, οι δυνάμεις της τάξεως τους συνέλαβαν, κι έτσι η Κοζάνη θα συνεχισει να είναι το ίδιο όμορφη όπως είναι σήμερα. (Η σχετική είδησις εδώ).

Αυτές είναι οι προτάσεις μου μέχρι να έρθει επιτέλους ο αρχηγός κράτους.
Κουράγιο αδέρφια!
Μην αδημονείτε!
Θα έρθει τελικά ο αρχηγός κράτους!

5 σχόλια :

  1. Γ..@$%$#@#$%^%$ μου
    Πασχαλιάτικα!
    Πως τα κατεβάζετε τα#@#$%$#@τράγουδα κι εγώ δεν ξέρω @#@##%$#μου!
    Την αγανάκτησή μου και το πορτατίφ μου μέσα
    :))))))
    Να περνάτε όμορφααααααα!
    Καλό ότι θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστερόν κλικ στον τίτλο του τραγουδιού και save as, είναι μια οικονομική λύσις....
    :-)
    Υπάρχει βέβαια και η λύση του τόρεντ, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εσύ από τορεντάδικο ψωνίζεις;...
    Τέλος πάντων... Τίνος κράτους τον αρχηγό περιμένουμε;... Είναι, βλέπεις, κι αυτό το προχωρημένο αλτσχάϊμερ στη μέση και δεν μπορώ να θυμηθώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τπτ αλλες λυσεις η προτασεις ; χγοντως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *Aldebaran, άσε, χτες ένιωσα σαν μικρός πλανητάρχης: Είχα δύο αναπτήρες στην τσέπη του παντελονιού μου και έναν στην τσέπη του πουκαμίσου!!!
    :-)

    *Xytos, σιγά-σιγά βρε... Μη τα θες όλα μαζί!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si