Τρίτη, Απριλίου 13, 2010

ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΑ...
(έρχονται οι κατασχέσεις)


Και το 'λεγα εγώ στους πυρόπληκτους: "Φοβού το κράτος και δώρα φέρον". Τόση και τέτοια παράδοση έχετε στην Ηλεία, μη βασιζόσαστε στην κρατική βοήθεια...
Δεν άκουγαν αυτοί. Και να 'τα τώρα:

Κατασχετήρια περιουσιών για τα τριχίλιαρα, στέλνει στους πυρόπληκτους η ΔΟΥ Πύργου. Αναστάτωση έχει προκληθεί στο δήμο Ωλένης, καθώς οι κάτοικοι μετά τα ειδοποιητήρια από την αστυνομία για να απολογηθούν, λαμβάνουν και σημειώματα κατάσχεσης από την εφορία. «Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας καθησύχαζε ότι θα λήξει το θέμα», κατήγγειλε στο IONION FM, ο κάτοικος Ωλένης, Παναγιώτης Τσαφάς, κάνοντας λόγο για κοροϊδία από τους βουλευτές.


Βέβαια, οι βουλευτές, όπως πάντα είναι υπερδραστήριοι:
«Καμία εξέλιξη για το θέμα των τριχίλιαρων» δήλωσε στο IONION FM, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος. Όπως τόνισε το θέμα έχει αναλάβει ο υφυπουργός οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, που έχει δεσμευτεί ότι θα φέρει νομοθετική ρύθμιση στη βουλή. «Είναι ντροπή, να σύρονται οι πυρόπληκτοι πρώτα από την αστυνομία και μετά από την εφορία» δήλωσε στο IONION FM, ο δημοτικός σύμβουλος Ωλένης, Χρήστος Σταυρόπουλος, συμπληρώνοντας ότι θα συγκεντρωθούν όλοι οι πυρόπληκτοι και θα διαμαρτυρηθούν στον Πύργο.


Η είδηση είναι από το Ιόνιον FM.

Βρε σου λέω Ηλείε αναγνώστη μου: Καλά, αναρχικός μη γίνεις, θα σε τρέχουν στους καιρους που ζούμε. Ε, τουλάχιστον γίνε Χριστοφοράκος να βρεις την υγειά σου!!!
Αλλά εσύ δε μ' ακούς...

8 σχόλια :

  1. Γιατί δεν καίνε την ΔΟΥ να τελειώνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και όσο θυμάμαι τον Γ.Α.Π με την κουστωδια του.. να πηγαινει στην Ηλεια... και να συσκεπτεται με τα τοπικά λαμογια.... και δωστου υποσχεσεις... βρε καλα κανουν... τιποτα, εχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε αυτονόητο ότι καλά κανουν και μας πηδανε... και θα είμασται και ευχαριστημενοι αν κανουν μια καποια εξαιρεση για μας, και χρησιμοποιησουν και λίγη βαζελίνη, να το κάνουν λιγότερο επωδυνο... περαστικά μας... ουφ!!! βαρeθηκα... θέλω να φυγω από αυτo το μπουρδελο... σταματηστε την ΓΗ να κατεβω... δεν παει αλλο...
    Δικαιοπολις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *OXIA, έλα ντε... Υπάρχει πλέον και δεδικασμένο: Για τις φωτιές δεν φταίει κανείς πέρα από μια γιαγιά που πάει να φτιαξει κόλυβα!

    *Δικαιόπολις, και γιατι να μην πετάξουμε ΑΥΤΟΥΣ έξω από το όχημα? Μια χαρά ταξίδι θα είναι χωρίς την ενοχλητική παρουσία τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω λεω να πανε στη βουλη και να τουσ βαλουνε ολουσ φωτια]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά ιδέα είναι, μόνο που έτσι θα ανέβουνε τα σπρεντ...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. Kάψτε την μάγισσα (την γιαγιά).

    2. Mετά πηδηχτείτε από το παράθυρο, ή κάντε κάτι άλλο που σχετίζεται με κουφώματα.

    O Kάφκα ήταν ένας γλυκανάλατος συγγραφέας ρομάντζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάρολε, ο Κάφκα έτσι και ζουσε σήμερα, θα κυκλοφορούσε σκυφτος ξύνοντας το πηγούνι του και μονολογώντας "it's all greek to me"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΊΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si